Followers

Saturday, July 9, 2011

MURALYSM SHOP OPENING CONTEST


hye korang..

baru jah meta(kejap) td,1 of my fren hv
invited me to join her shop contest..
sebenarnyo, ambo xpenah lagi joing mano2 petandinge(contest) hok melibatkan blog2 ni..
this is my first time u'oll..
yang buat ambo tertarik sesangat nk join sbab.......
.....admin2nye yg kiut miut plus,hadiah yang agak menarik..
klu bleh nk wat yg terbaik untuk contest ni..

..MURALYSM SHOP baru je ditubuhkan baru2 ni..
very nice & worth it choices of
pashminas there..
jeng3..nk gtau ni..korang pon leh join contest ni!!!!
jom peramai contestant!!!



and here i would like to share the steps..::
Cara Nak Join Contest ! ;)

  1. Firstly, korang WAJIB follow Blog Muralysm Shop . Kalau nak follow BLOG TAUKE MURALYSM SHOP pun dialu-alukn .
  2. Tampal notis contest ni dalam entry korang dan letakkan link Blog Muralysm Shop dalam entry tersebut .
  3. Wajib letakkan gambar contest sebagai banner dalam blog korang . (tak kesah sidebar kanan ke kiri, letak kt bawah pun ok! )
  4. Buat entry mengenai Blog Muralysm Shop untuk promote kat kawan2 korang . Entry korang haruslah menarik dan buat kawan2 korang excited nak terjah Blog Muralysm Shop! ;))
  5. Next, buat ayat yang bestgilekreatif tidak melebihi 10 patah perkataan . Ayat yang terbaik akan digunakan sebagai MOTTO Blog Muralysm Shop .
  6. Buat tajuk entry korang macam nie รจ “ MURALYSM SHOP OPENING CONTEST “ .
  7. Tinggalkan link entry korang diruangan komen entry contest ni untuk dinilai .
  8. Lastly, tag kan 5 orang kawan korang untuk join same2 contest ni ok! ;))
Hadiah

1st Price :
1 China Pashmina & 1 Satin Shawl

2nd Price :
1 Satin Shawl

3rd Price :
1 China Pashmina

WOW3!!!
dapat hadiah pashmina..awesome rite???

one of the condition is to choose a
'bestgilekreatif tidak melebihi 10 patah perkataan '

JADI, selepas berhempas pulas mereka ayat...
.:beauty owns by all,share it & u'll feel it:.

then i would like to tag:::.
*fie*



GUDLUCK U'OLL!!! <3

2 comments:

ehana said...

gudluck nita.....

ni3ta_rashid said...

thanx @ehana!!
gudluck to u t0o!!