Followers

Friday, September 9, 2011

Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP


sedang2 ber'BW' tetibe terjengok kat 1 Blog ni..
beliau telah menganjur sebuah contest yg bertajuk.....
"Contest Aku Nak Bagi Miss Lyzeer SENTAP"


klu korang nk join,moh le klik gambo kat atas tu ye..
hrmm..setelah diteliti syarat2nye iaitu menyentapkan BELIAU..maka,
ambe pon mule mengorek idea..
JADI kepada MISS LYZEER, ni nak bagi tahu ni..miss tolong la senyum kasi ikhlas la sikit kat HEADER tu..ape la duk muncung2 bibir tu.. tak semenggah langsung..hish..
ate udah SENTAP le tu??kalau ye pon gigi tu jongang(ambe pon jongang jugak),
serlahkan je mcm ambe ni hah..
::senyum..tak perlu kate ape2..senyum..::

nota kaki::selamat hari raya miss..maap zahir batin..:)

2 comments:

miss lyzeer said...

haha..comelnya entry..miss suka2x. check penyertaan, anda lulus and good luck ye =)

lupa pulak, miss dh reply komen pasal nuffnang kat ruangn komen yg sama..pergilah jengok ye =)

niyta said...

thanx miss..:)